Slapend dienstverband: sprookje voor juristen

Er was eens … een werknemer met een slapend dienstverband. Die kreeg van zijn werkgever alsnog loon over opgenomen vakantiedagen. Via de rechter, waarschijnlijk met een slimme advocaat. Ook al biedt het slapend dienstverband geen mogelijkheid tot aanspraak. Pascal Besselink is Senior Jurist Arbeidsrecht en Pensioenrecht bij DAS. Hij schrijft in BG-magazine: “.. er was eens een slimme werknemer”. Het lijkt ons een sprookje voor advocaten en andere juridische arbodienstverleners …

Lees de nieuwste aflevering van de tragische soap rond de slapende dienstverbanden.

https://bgmagazine.nl/vakantiedagen-bij-een-slapend-dienstverband-wat-zijn-ze-waard/

Be the first to comment on "Slapend dienstverband: sprookje voor juristen"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*