‘Arbodienst voor vrouwen’

Met een arbodienst voor vrouwen hoopt HealtyWoman dat er meer aandacht komt voor vrouwen op de arbeidsmarkt en hun specifieke problemen. Diverse media laten initiatiefneemster en eigenaresse Joyce van Dijk aan het woord. “Vrouwen durven vaak niet te praten over hun hormonen. Ze vinden het een privéaangelegenheid en merken ook dat er bij managers niet altijd ruimte is om hun verhaal te doen.” HealthyWoman wil verandering bereiken, met de gecertificeerde arbodienst Servicecentrum Vitaliteit Arbo en Verzuim. De verzuimmanagers en bedrijfsartsen van deze SVAV worden getraind door HealthyWoman. Deze SVAV heeft geen website, lijkt het, de website van Healthy Woman geeft geen nadere informatie. We zitten op het vinketouw voor u!

 

Nieuwsbericht, voorbeeld, externe link  https://www.amweb.nl/schade/nieuws/2018/12/bestaande-arbodiensten-houden-amper-rekening-met-genderverschillen-101114205

De website van Healthy Woman, externe link https://healthywoman.nl/

Be the first to comment on "‘Arbodienst voor vrouwen’"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*