Aanmelden als Second Opinion Bedrijfsarts mogelijk

Wegens uitbreiding van de Landelijke Poule Bedrijfsartsen Second Opinion van 30 naar 40 bedrijfsartsen is het mogelijk je aan te melden als ‘pool-bedrijfsarts’. Geïnteresseerde KoM-leden kunnen zich melden tot 12 maart met een mail aan info@kwaliteitopmaat.com.

Wie zoeken we?

Bedrijfsartsen met tenminste 5 jaar registratie die graag second opinions willen uitvoeren zijn van harte welkom. We zoeken mensen met een praktische en kritische instelling, sterke communicatieve vaardigheden en plezier in het omgaan met conflicten en lastige situaties. Helemaal mooi als je ook mee wilt werken aan de kwalitatieve doorontwikkeling van de second opinions.

Woon of werk je in het Noorden, de Achterhoek, Zuid-Limburg en Zeeland? Dan is dat een pre.

Nieuwe leden van de poule komen uit de gelederen van OVAL, ZFB en KoM. Na screening wordt gevraagd deel te nemen aan de nascholingsactiviteiten en wordt je profiel geplaatst op de website www.bedrijfsartsensecondopinion.nl zodat je benaderbaar bent voor het uitvoeren van de second opinions.

Vragen? Ook dan kun je mailen naar info@kwaliteitopmaat.com.

 

Be the first to comment on "Aanmelden als Second Opinion Bedrijfsarts mogelijk"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*