“De gemiddelde politieagent of onderwijzer komt ook niet meer rond”

Werkende armen, we kennen het begrip van de VS. Maar ook in ons land is het realiteit. Is aandacht ervoor relevant voor de arbosector? “Wist je dat een werknemer met schulden zijn werkgever jaarlijks 13.000 euro kost? Hij of zij is vaker ziek, minder productief. Een gelukkige werknemer betekent een gelukkige werkgever.”

Het blad Sprank publiceert over het sociaal domein, werkgebied van gemeenten. Een thema-uitgave laat wethouders en ervaringsdeskundigen aan het woord, maar ook een ondernemer. “Niets ten nadele van het welzijnswerk, maar eerlijk gezegd denk ik dat ik als betrokken werkgever meer kan betekenen.”

Foto uit Sprank   Externe link

Be the first to comment on "“De gemiddelde politieagent of onderwijzer komt ook niet meer rond”"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*