‘Meer sociale bescherming van flexwerkers en laagbetaalde zzp’ers zal ook iets kosten’

De grote verschillen tussen ‘vast’ en ‘flex’ werk in ons land worden niet meer geaccepteerd. Pierre Koning beschouwt in een blog in ESB de opgekomen consensus. Interessant is zijn vergelijking met het buitenland. Flexibilisering beperkte in Nederland druk op de onderkant van de arbeidsmarkt. De politiek staat voor een opgave wat betreft de kosten van ‘minder flex’. Zou VVD-CDA-D66-CU-Rutte-III er uit komen of het doorschuiven naar de verkiezingen van maart 2021?

Externe link, https://esb.nu/blog/20055896/meer-bescherming-flexwerkers-en-zelfstandigen-is-een-politieke-keuze

1 Comment on "‘Meer sociale bescherming van flexwerkers en laagbetaalde zzp’ers zal ook iets kosten’"

  1. Zeer het lezen waard !

Leave a comment

Your email address will not be published.


*