Wat kunnen bedrijfsartsen doen bij werkstress?

Het thema werkstress is uiterst relevant. Kun je als bedrijfsarts het verschil maken? De campagne “Bedrijfsarts worden: het betere werk” laat zich – letterlijk! – horen in de week van de werkstress. De NVAB-richtlijn Psychische problemen is herzien. De campagnegroep brengt een podcast uit, een verdiepend gesprek met projectleider Marjolein Bastiaanssen en campagne-ambassadeurs Femke van Leeuwen en Lianne Schouten. Wat is werkstress? Hoe groot is het probleem? Maar vooral ook: wat is de rol van de bedrijfsarts bij werkstress?

Externe link

http://www.bedrijfsartsworden.nl/nieuws/podcast-week-van-de-werkstress/

 

Illustratie van campagne

Be the first to comment on "Wat kunnen bedrijfsartsen doen bij werkstress?"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*