Succesvol binnenhalen van mensen met een beperking

Sven Romkes werd net niet minister van Gehandicaptenzaken. Het SER-magazine interviewt hem over zijn werk sinds 2012 als diversiteitsmanager bij ABN AMRO. “Ze hebben een supergemotiveerde halve zool binnengehaald die tot het gaatje gaat.”

In aantrekken van mensen met een beperking zit de bank op schema. Het betreft ook managers in de hoogste kringen met een fysieke of geestelijke beperking. Zelf heeft Sven beide. “Ik ken de beperkingen – en misschien wel net zo belangrijk – ook de smoesjes.

Illustraties SER-magazine november 2019, interview zie blz. 20 in externe link: https://www.ser.nl/-/media/ser/downloads/sermagazine/2019-november.pdf

Be the first to comment on "Succesvol binnenhalen van mensen met een beperking"

Leave a comment

Your email address will not be published.


*